EL CANALOT

Casa rural per a 6 - 8 persones

el canalot_ok DSC_0028 13 rebaixada 2 DSC_0086 270 (2) 262 (2) 239 (2)

El Canalot és la casa més gran. Combina l’estructura original de la casa del moliner amb la reconstrucció efectuada l’any 2000. A l’interior es pot observar, clarament, els antics murs de pedra i les parets modernes, aconseguint una combinació amb un encant especial. L’objectiu, en afrontar aquest projecte, va ser mantenir el màxim d’elements originals. A la primera planta hi ha la cuina totalment equipada, amb uns taulells de pedra i una pica també de pedra recuperada dels anys 50, el menjador, la sala d’estar amb llar de foc i una habitació doble.

A la segona planta, unida amb la primera mitjançant una escala de cargol,  hi ha dues habitacions de matrimoni i dos banys, un d’ells dins d’una de les habitacions.

Els sostres inclinats i la fusta rústica fan que els hostes tinguin una sensació càlida i agradable convidant al descans i a la serenor d’esperit. Els detalls rústics són presents en cada racó de la casa.

La capacitat és per a 6 persones amb possibilitat de llit supletori.

La casa disposa de calefacció, rentadora, rentavaixelles i llar de foc. Wifi gratuït. No disposa d’aire condicionat.

La roba de llit i bany està inclosa. Tot i que els consumibles i llenya no estan inclosos, sempre hi ha uns mínims per gentilesa.

No s’admeten mascotes.

Número de Registre Turístic PT-000182-42.

Sol·licitar informació